Почетна Обавјештења за студенте - историја и археологија Резултати испита: Југославија од идеје до 1941. године, Савремена историја

Резултати испита: Југославија од идеје до 1941. године, Савремена историја

Југославија од идеје до 1941. године

1. Сања Тошић – 9

2. Далиборка Тодоровић -7

3. Бојан Марјановић -6

 

Савремена историја

1. Сретен Малетић -7

2. Стефан Дачевић -7

Објави:

Повезано