Почетна Обавјештења за студенте - социологија Испити код проф. др Владимира Вулетића

Испити код проф. др Владимира Вулетића

Сви данашњи испити код проф. др Владимира Вулетића заказани за 13:00, помјерају се за 14:00 часова.

Објави:

Повезано