Почетна Обавјештења за студенте - социологија Резултати испита одржаних 2.9.2019

Резултати испита одржаних 2.9.2019

СОЦИОЛОГИЈА РАДA
Николина Јањић – 7
Маријана Милкановић – 7
Милијана Милошевић – 9
Жарко Стикић – 5
Петроније Драгичевић – 6
СОЦИОЛОГИЈА ПРОФЕСИЈА
Емилија Вучичевић – 8
Снежана Самрџић – 6
Стефан Живковић – 6
Ангелина Шешлија – 8
Вања Дракул – 8
Јелена Кукић – 7
МЕТОДОЛОГИЈА СОЦИОЛОШКИХ ИСТРАЖИВАЊА
Виолета Пурковић – 6
Љубинка Митровић – 6

Објави:

Повезано