Почетна Обавјештења за студенте - социологија Резултати колоквијума - Социологија рада

Резултати колоквијума – Социологија рада

Резултати колоквијума из предмета Социологија рада:

1. Џуловић Никола – 10 бодова
2. Вучићевић Емилија – 12 бодова
3. Милошевић Милијана – 13 бодова

 

Објави:

Повезано