Почетна Вијести ОДРЖАН ПРОГРАМ ОБУКЕ ЗА СТУДЕНТЕ

ОДРЖАН ПРОГРАМ ОБУКЕ ЗА СТУДЕНТЕ

Центар за подршку студентима са инвалидитетом (УИС), у сарадњи са Уредом за подршку студентима (УНСА), организовали су Програм обуке за студенте, 28. 5 и 29. 5.

Програм обуке за студенте једна је у низу активности у склопу пројекта „Високо образовање за све“ (ВО за СВЕ), који је подржан од Уједињених народа кроз дугогодишњу иницијативу под називом „Дијалог за будућност“. 

У обуци су учествовали студенти Катедри за педагогију, психологију, социологију, математику и физику, као и студенти са Економског и Правног факултета Универзитета у Источном Сарајеву.

Првог дана обука је реализована у Центру за интердисциплинарне студије Универзитета у Сарајеву. Студенти су учествовали у радионицама „Пословна комуникација I и II“ и „Активно слушање у међуљудској комуникацији“.

Други дан обуке настављен је на Филозофском факултету Универзитета у Источном Сарајеву, на којем је одржан округли сто на тему „Моје искуство студирања“, гдје су студенти имали прилику да презентују своја искуства са студентских размјена.

Студенти који су учествовали у програму обуке добиће сертификате за учешће на наведеним активностима.

Објави:

Повезано