Почетна Вијести НАСТАВЉЕНЕ ПРОМОТИВНЕ АКТИВНОСТИ

НАСТАВЉЕНЕ ПРОМОТИВНЕ АКТИВНОСТИ

Представници Филозофског факултетa Универзитета у Источном Сарајеву одржали су низ предавања у неколико општина у Републици Српској, које за циљ имају што бољу промоцију факултета.

У оквиру промотивних активности посјећене су четири средње школе и том приликом будућим бруцошима представљени су студијски програми који постоје на факултету као и предности студирања на овом факултету.

Истакнуто је да Филозофски факултет има остварену међународну сарадњу са низ различитих факултета у иностранству,  чиме се омогућава свим будућим студентима да током студирања бораве на неком од страних универзитета и факултета.

Осим тога, најављено је да ће Филозофски факултет почетком марта 2019. године организовати Дан отворених врата факултета, што је свакако једна у низу активности које овај факултет спроводи у циљу повећања видљивости ове институције међу средњошколцима у Републици Српској.

Осим тога, ове активности говоре о опредјељености Филозофског факултета Универзитета у Источном Сарајеву да свим својим будућим студентима пружи што квалитетније услове за рад и развој.

Промоције су одржане у средњим школама „Петар Петровић Његош“ (Шековићи), „Милорад Влачић“ (Власеница), „Милутин Миланковић“ (Милићи) као и у Средњошколском центру Сребреница у Сребреници.

Објави: