Почетна Вијести ПРОМОЦИЈА ДИПЛОМИРАНИХ СТУДЕНАТА

ПРОМОЦИЈА ДИПЛОМИРАНИХ СТУДЕНАТА

У оквиру Дана Филозофског факултета Пале данас је одржана 37. промоција магистара наука и дипломираних студената првог и другог циклуса студија  на којој је додјељено 265 диплома.

За студента генерације изабран је Димитрије Трифковић са студијског програма за историју са оствареном просјечном оцјеном 9,94.

Присутнима су се обратили декан Филозофског факултета проф. др Драга Мастиловић, ректор Универзитета у Источном Сарајеву проф. др Стево Пашалић и начелник општине Пале Бошко Југовић.

Филозофски факултет сваке године  додјељује плакете и захвалнице појединцима и институцијама заслужним за афирмацију  и развој Факултета, а ове године награђени су општина Пале, Завод за запошљавање РС и Руска хуманитарна мисија на Балкану. Захвалница Факултета уручена је  професору са Катедре за синологију.

Промоцији дипломираних студената, која је одржана на Економском факултету на Палама, присуствовали су декани и продекани Универзитета у Источном Сарајеву, декан Педагошког факултета у Врању, продекани Филозофског факултета у Косовској Митровици, представници Народног музеја у Лесковцу , представници Руске Федерације  у БиХ, као и начелници општина и представници институција РС.

 

Објави: