Почетна Вијести САРАДЊА С ПАЉАНСКИМ НОВОСТИМА – НОВИ ИСКОРАК У КВАЛИТЕТУ НАСТАВЕ

САРАДЊА С ПАЉАНСКИМ НОВОСТИМА – НОВИ ИСКОРАК У КВАЛИТЕТУ НАСТАВЕ

Филозофски факултет Пале једини је на овим просторима који има студије новинарства, а који је свим студентима ове катедре званично обезбједио обављање праксе у свим врстама традиционалних медија – новинска агенција, штампани медији, радио и телевизија.

Овај процес заокружен је данас потписивањем споразума о сарадњи Филозофског факултета  и „Паљанских новости“. Споразум су потписали декан Филозофског факултета доц. др Драга Мастиловић и главна и одговорна уредница „Паљанских новости“ Тања Гавриловић.

Начелник општине Пале Бошко Југовић изразио је задовољство због почетка сарадње ових двију институција, а своју и подршку општине потврдио је и чињеницом да је потписивање Споразума организовао у свом кабинету.

Декан Мастиловић изразио је задовољство повјерењем које су општина Пале и „Паљанске новости“ указали Филозофском факултету избором баш ове високошколске установе за првог партнера јединог штампаног медија у општини. Професор Мастиловић најавио је да ће Филозофски факултет бити први претплатник „Паљанских новости“.

Објави: